STOŽER CIVILNE ZAŠTITE GRADA VINKOVACA

Najavljujući na medijskoj konferenciji današnju sjednicu Stožera civilne zaštite Grada Vinkovaca gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić je rekao da Stožer aktiviran u punoj funkciji i dostupan građanima 0-24.
Poduzete su određene mjere i ograničenja u svrhu zaštite, ali isto tako smo spremni za sve potencijalne situacije, sve službe su na adekvatan način organizirane.
Situacija se pomno prati i shodno tome poduzimat će se dodatne mjere. Od iznimne važnosti je transparentno obavještavanje javnosti o svim elementima koji su u vezi s pandemijom koronavirusa, nastavno tome zdravstveno stanje na području grada Vinkovaca je zadovoljavajuće i nema zabilježenih slučajeva oboljenja.
Zdravlje i sigurnost naših građana moraju biti i jesu na prvom mjestu, pa je gradonačelnik Bosančić još jednom zamolio građane kao pojedince, ali i društvo, da se odgovorno ponašaju i postupaju po preporukama mjerodavnih službi vezanim uz sigurnost i zaštitu stanovništva kako bi se smanjio rizik potencijalnog prijenosa bolesti koje uzrokuje koronavirus (COVID-19).
Čuvajući svoje zdravlje čuvate zdravlje drugih, posebno ugroženih skupina